Over ons

Anno nu is Van Vilsteren Installatietechniek BV een modern installatiebedrijf dat zich bezig houdt met de totaalinstallaties in utiliteit- en woningbouw, renovatie en onderhoud. Dit doen wij zowel voor bedrijven als particulieren. Lees meer over de historie van Van Vilsteren Installatietechniek BV.

Innovatief

Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers hanteren een hoge kwaliteitsnorm voor het adviseren, ontwerpen en installeren van alle mogelijke installatiewerkzaamheden. De toepassing van innovatieve materialen en de nieuwste technieken zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend. Dat zit nou eenmaal in de cultuur van ons bedrijf. En als ‘De Adviseur Installateur’ moet je natuurlijk goed op de hoogte zijn om alle mogelijkheden aan klanten te laten zien. Daar zitten ook de meest milieuvriendelijke oplossingen bij.

Duurzaam

Van Vilsteren Installatietechniek BV loopt voorop in het toepassen van nieuwe technieken. En de meest actuele apparatuur verbruikt ook de minste energie.
In ons bedrijfspand in Dalfsen staan al diverse duurzame producten opgesteld, zodat opdrachtgevers deze werkend in de praktijk kunnen bekijken. Ons eigen pand heeft een installatie die het hemelwater opvangt om er de toiletten mee door te spoelen.
Het pand wordt van buiten belicht met energiezuinige LED-verlichting. De elektriciteit wordt gehaald uit zonnecollectoren en een kleine windmolen.
Wij hebben dan ook veel kennis en ervaring in huis om energie op allerlei gebied te besparen.

Betrokken

Van Vilsteren Installatietechniek BV gaat actief met haar omgeving om. Zo sponsoren wij verschillende locale sportclubs:

- PEC Zwolle
- diverse amateur voetbalverenigingen
- diverse wielertoerclubs
- diverse schaatsclubs
- diverse volleybalclubs

Daarnaast sponsoren wij diverse sportieve evenementen:

- De Ster van Zwolle
- De Roparun, een sponsorloop tussen Rotterdam en Parijs ten bate van palliatieve zorg aan kankerpatiënten.

Kwaliteit

Van Vilsteren Installatietechniek BV is lid van:
- Uneto VNI

Van Vilsteren Installatietechniek BV is gecertificeerd:

- BRL gecertificeerd