Over Van Vilsteren

Wij verzorgen ventilaties, werktuigbouwkundige- en klimaatinstallaties

Onze specialisten

Installatiemonteur

Installatiemonteur

De taken van de installatiemonteur zijn zeer variërend. Zo legt de monteur verwarmingen, water- en gasleidingen aan. Ook het inrichten van sanitair en het dak en zinkwerk behoort tot het takenpakket.

Servicemonteur

Servicemonteur

De servicemonteur verricht onderhoud en reparaties aan technische installaties. Dit kunnen zowel periodieke werkzaamheden zijn als het oplossen van een acute storing op locatie.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van werkinstructies voor de vakmannen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Van Vilsteren Installatietechniek tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland
Van Vilsteren Installatie- techniek is actief in Noord Oost Nederland. Voor gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Van Vilsteren Installatietechniek zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we continue op zoek naar innovaties. Innovatieve systemen en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven
Van Vilsteren Installatie- techniek is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 70 zelfstandige bedrijven). Een groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.